fun4animals.nl

Klantenservice

 • WAT ZIJN DE BEZORGKOSTEN?

  De bezorgkosten die gehanteerd worden kunt u vinden bij de winkelwagen.

  Bezorgkosten;

  Bestelling tot € 75,00 ---------> € 6,95
  boven € 75,00 ---------> GRATIS

 • KAN IK HET PRODUCT ERGENS ANDERS LATEN BEZORGEN? (CADEAUTIP)

  Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces kunt u tijdens het invoeren van uw persoonlijke gegevens een ander afleveradres aan ons doorgeven. Er wordt geen factuur meegestuurd. Deze ontvangt u per e-mail.

 • MET WELKE BETAALWIJZE KAN IK BETALEN?

  Met de volgende betaalmiddelen kunt u betalen.
  Paypal, IDeal, vooraf betalen.

 • HOE WERKT VOORAF BETALEN?

  U boekt zelf het geld over op onze rekening. Zodra de betaling bij ons binnen is zullen wij uw bestelling verzenden. Wij verzoeken u vriendelijk het totaalbedrag onder vermelding van uw bestelnummer over te maken naar rekeningnummer NL64KNAB0255490739 t.n.v. Schouten Webwinkels te Heerhugowaard.

 • HOEVEEL DAGEN IS MIJN ZICHTTERMIJN EN WAT ZIJN MIJN RECHTEN?

  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 8,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pakjevoordeel-online.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 • IK HEB EEN KLACHT EN NU?

  We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar service@fun4animals.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."